Официален представител на Айкидо Кобаяши Доджо за България
начало sitemap

“Айки” не е техника, с която да се бориш и да побеждаваш врага. Това е Път /начин/ да се помириш със света и да изградиш с другите човешки същества едно семейство.

МОРИХЕЙ УЕШИБА

Айкидо - това е не съпротивление. Тъй като е не съпротивляващо се, то е винаги побеждаващо.

МОРИХЕЙ УЕШИБА

Истинското Будо е любов към закриляне /даване закрила/ на всички същества с дух на помирение. “Помирение” /да се постигне съгласие, сдобряване/, означава да позволиш на всеки един да осъществи своята мисия.

МОРИХЕЙ УЕШИБА

Аз бих искал разумните и фини по същността си хора да се вслушат в гласа на Айкидо. Не за да поправят другите, а за да изправят самите себе си - своя собствен ум /начин на мислене/. Това е Айкидо.

МОРИХЕЙ УЕШИБА

Тъй като “ай” /хармония/ е, също като “ай” /любов/, реших да нарека моето оригинално “будо” Айкидо, въпреки че думата “айки” е старинна. Думата, която е била използвана от воините в миналото е напълно различна от тази, която използувам аз.

МОРИХЕЙ УЕШИБА

Тайната на Айкидо лежи в хармонизирането на самия себе си с движението на света и в това да доведеш себе си до съгласие със самия свят. Този, който е постигнал тайната на Айкидо, има света в самия себе си и може да каже: „Аз съм светът”.

МОРИХЕЙ УЕШИБА

Тези, които имат склонност към размирици и създават конфликти, биха били победени още в самото начало.

МОРИХЕЙ УЕШИБА

Никога не съм бил побеждаван, колкото и бърза да е била атаката на врага. Но това е било не защото моята се е оказала по-бърза от тази на нападателя. Не е въпрос до скорост (бързината) в случая. Битката е свършвала още преди да започне.

МОРИХЕЙ УЕШИБА

Когато някой неприятел се опитва да се бие с мен, света в мен, той трябва да разбие (разруши) хармонията на света. Следователно в мига в който той взема решение да се сражава с мен, той вече е победен. Не съществува мярка за времето – бързо или бавно.

МОРИХЕЙ УЕШИБА

Тези, които не са съгласни с това, не биха могли да бъдат в хармония със света. Тяхното будо е будо на разрушението. Това не е съзидателно будо.

МОРИХЕЙ УЕШИБА

Николай Петков
София, ул. Коломан 1,
Спортен комплекс Славия,
зала по борба

карта

GSM: 0898 561 130
тел : 02 851 30 54
office@aikido-bg.org
Nikolay Petkov
Nikolay Petkov

 

Притежателите на Дан степен в Айкидо клуб „Славия”

 

VI Дан Аикикай

1. Сенсей Николай Маринов Петков - VI Дан Айкикай е роден в град София на 07. 01. 1964 г. Сенсей Николай Петков започва да се занимава с Айкидо от 1989 г., а с преподавателска дейност от 1995 г. През 1996 г. създава Айкидо клуб „Славия” на който е Президент и шеф-инструктор.

Официален представител е на Aikido Kobayashi Dojo за България. Член е на Управителния съвет на ОСК „Славия”.

Сенсей Николай Петков е участвал в редица международни семинари по Айкидо, под ръководството на изтъкнати майстори по Айкидо от различни школи и организации.

Има висше икономическо образование, специалност „Търговия и Маркетинг” и Магистърска степен по „Управление на човешките ресурси”. Завършил е Национална спортна Академия с професионална квалификация „Треньор по Айкидо”.

 

 

IV Дан Аикикай

 

 

1. Сенсей Иван Въжарове роден 1987 г. в гр. София. Започва да се тренира Айкидо от 1999 г. под ръководството на Сенсей Николай Петков, V Дан Айкикай (президент и шеф инструктор на Айкидо клуб „Славия”).

Защитава I Дан  Айкикай през 2008 г., а II Дан Айкикай  през 2012 г.

Завършва Техникум през 2007 г. През 2009 г. завършва Полицейска школа в гр. Варна и започва работа като полицай. В момента учи в Национална Спортна Академия „Васил Левски” треньорски профил.

На 17 Май, 2015г. защитава III Дан Айкикай пред Шихан Хироаки Кобаяши - VII Дан, Шихан Урбан Алденклинт - VII Дан и Сенсей Николай Петков - V Дан.

На 19 Май 2019 г. защитава IV Дан Айкикай пред Шидоин Масуда Манабу - VII Дан и Сенсей Николай Петков - VI Дан.

 

 

 

III Дан Аикикай

 

1. Сенсей Иван Динев е роден на 01. 11. 1980 г. Започва да тренира на  01. 11. 1995 г. под ръководството на Сенсей Николай Петков - V Дан Айкикай (президент и шеф инструктор на Айкидо клуб „Славия”).

През 2003 г. защитава I Дан Айкикай , а през 2007 г. защитава II Дан Айкикай. 

Завършва висше образование през  2004 г. в Технически университет в София - инженер по електроника. От 2002 г. професионално се занимава с програмиране. В момента е  IT консултант/програмист в Абас бизнес сълюшънс България.

На 15-ти Май 2016г. защитава III Дан Айкикай пред Шидоин Масуда Манабу – VI Дан и Сенсей Николай Петков - V Дан.

 

 

 

 

2. Сенсей Светлин Дошев е роден на 22. 03.1949 година. Завършил медицина в МА-София. Има специалности по нервни болести и по авиационна медицина. Работил години наред в областта на авиационната медицина и психология. Допълнително специализирал акупунктура и акупресура и мануална медицина. С Айкидо се занимава от 1996 година, започвайки в Българската айкидо асоциация. След неколкократни прекъсвания по служебни причини възобновява пълноценни тренировки и обучение в Айкидо клуб "Славия" към Айкидо Кобаяши Доджо при Сенсей Николай Петков – V Дан.

Защитава I Дан Айкикай през 2013 г, пред Сенсей Хироаки Кобаяши - VI Дан.. На 18. Октомври 2015г. защитава II Дан Айкикай пред Шихан Шуничиро Коянаги - VI Дан и Сенсей Николай Петков - V Дан. На 28 Октомври 2018г. защитава III Дан Айкикай пред Шидоин Микио Кобаяши - VII Дан и Сенсей Николай Петков – VI Дан.

 

 

 

 

 

3. Сенсей Ангел Великов е роден в град Сливен на 22.10.1980 г. Завършил е Икономически Техникум – Сливен с квалификация „икономист-счетоводител“. Получил е висше образование от СУ, специалност „Информатика“, магистър по „Био- и медицинска информатика“. Започва да се занимава с Айкидо от 2008 г. под ръководството на Сенсей Николай Петков - V Дан Айкикай(президент и шеф инструктор на Айкидо клуб „Славия”).

През 2014 г. защитава I Дан Айкикай. На 15-ти Май 2016г. защитава II Дан Айкикай пред Шидоин Масуда Манабу – VI Дан и Сенсей Николай Петков - V Дан. На 19 Май 2019 г. защитава III Дан Айкикай пред Шидоин Масуда Манабу - VII Дан и Сенсей Николай Петков - VI Дан.

Работи като ИТ специалист.

 

 

 

II Дан Аикикай

 

1. Сенсей Васил Георгиев е роден на 25. 05. 1974 г. в гр. София. Тренира Айкидо от 1996 г. под ръководството на Сенсей Николай Петков, V Дан Айкикай (президент и шеф инструктор на Айкидо клуб Славия”).

Защитава I Дан Айкикай през 2010 г.

Завършил е УНСС,  специалност „Икономика и управление на индустрията”. Занимава се с частен бизнес в сферата на имотите.

На 17. Май 2015г. защитава II Дан Айкикай пред Шихан Хироаки Кобаяши - VII Дан, Шихан Урбан Алденклинт - VII Дан и Сенсей Николай Петков - V Дан.

 

 

 

 

 

2. Сенсей Елена Майлер е родена през 1985 г. в София. Започва да тренира Айкидо през 1997 г. под ръководството на Сенсей Николай Петков, V Дан Айкикай (президент и шеф инструктор на Айкидо клуб Славия”). 

Защитава I Дан Айкикай  през 2012 г.

Завършила е „Испанска филология” в Нов Български Университет през 2009 г. Следва магистратура  по комуникации в Софийски университет "Св. Климент Охридски".

На 17. Май 2015г. защитава II Дан Айкикай пред Шихан Хироаки Кобаяши - VII Дан, Шихан Урбан Алденклинт - VII Дан и Сенсей Николай Петков - V Дан.

 

 

 

 

 

3. Сенсей Георги Георгиев е роден в гр. София през 1993г. Започва да тренира Айкидо през 2009 г. под ръководството на Сенсей Николай Петков, V Дан Айкикай (президент и шеф инструктор на Айкидо клуб „Славия”).

Защитава I Дан Айкикай през 2014 г, пред Сенсей Хироаки Кобаяши - VI Дан .

Завършил Професионална Гимназия по Електроника „Джон Атанасов”. В момента следва Компютърни системи и технологии в Технически Университет – София.

На 15-ти Май 2016г. защитава II Дан Айкикай пред Шихан Масуда Манабу – VI Дан и Сенсей Николай Петков - V Дан.

 

 

 

 

 

4. Сенсей Роберт Николов е роден на 28 април 1964 г. в  гр. София. Тренира Айкидо от 1995 г. под ръководството на Сенсей Николай Петков, V Дан Айкикай (президент и шеф инструктор на Айкидо клуб „Славия”).

През 2007 г. защитава I Дан Айкикай.

На 14 Май 2017г. защитава II Дан Айкикай пред Шихан Хироаки Кобаяши - VII Дан и Сенсей Николай Петков V Дан.

Висшето си образование завършва през 1991 г. в УНСС, гр. София със специалност “Икономика и управление на вътрешната търговия”. От 1994 г. работи в Българска народна банка (Централната банка на Република България).

 

 

 

 

 

5. Сенсей Анастасия Игнатова е родена в гр. София. Занимава се с айкидо, като ученик на Сенсей Николай Петков, V Дан Айкикай (президент и шеф инструктор на Айкидо клуб „Славия”) от 2008г.

Защитава I Дан Айкикай през 2014г. пред Сенсей Хироаки Кобаяши - VI Дан.

На 14 Май 2017г. защитава II Дан Айкикай пред Шихан Хироаки Кобаяши - VII Дан и Сенсей Николай Петков V Дан.

Сенсей Игнатова е бакалавър по Екология и магистър по Право от Нов български университет. Понастоящем учи следдипломна квалификация за треньор по Айкидо към Национална Спортна Академия „Васил Левски” и работи като Мениджър в IT компания.

 

 

 

 

 

6. Сенсей Евдокия Йорданова е родена на 8. 12. 1995г, в град София. Започва да тренира Айкидо през 2006 година под ръководството на Сенсей Николай Петков, V Дан Айкикай (президент и шеф инструктор на Айкидо клуб „Славия”).

На 17 Май 2015г. защитава I Дан Айкикай пред Шихан Хироаки Кобаяши - VII Дан, Шихан Урбан Алденклинт - VII Дан и Сенсей Николай Петков - V Дан.

На 14 Май 2017г. защитава II Дан Айкикай пред Шихан Хироаки Кобаяши - VII Дан и Сенсей Николай Петков V Дан.

Завършила Професионална гимназия по електротехника и автоматика, специалност „Компютърна техника и технологии“ през 2014г. В момента е студент в Software University.

 

 

 

 

7. Сенсей Даниел Иванов е роден в гр. София през 1995г. Започва да тренира Айкидо от 2007 г. в Айкидо клуб „Славия“- гр.София, под ръководството на Сенсей Николай Петков - V Дан Айкикай (президент и шеф инструктор на Айкидо клуб "Славия”).

 На 17 Май 2015г. защитава I Дан Айкикай пред Шихан Хироаки Кобаяши - VII Дан, Шихан Урбан Алденклинт - VII Дан и Сенсей Николай Петков - V Дан.

На 14 Май 2017г. защитава II Дан Айкикай пред Шихан Хироаки Кобаяши - VII Дан и Сенсей Николай Петков - V Дан.


През 2014г. завършва средното си образование, профил „Информатика и информационни технологии“.   Понастоящем е студент в СУ “Климент Охридски“, специалност „История“.

Сенсей Даниел Иванов заедно със Сенсей Румяна Иванова създават на 1 юни 2019 Айкидо клуб София, Rei wa kan Dojo. На който е Президент и шеф инструктор.

 

 

 

 

8. Сенсей Румяна Иванова е родена в гр. Троян през 1975 г. Започва да тренира Айкидо през 2010г. под ръководството на Сенсей Николай Петков V Дан Айкикай (президент и шеф инструктор на Айкидо клуб Славия).

На 17, Май 2015г. защитава I Дан Айкикай пред Шихан Хироаки Кобаяши - VII Дан, Шихан Урбан Алденклинт - VII Дан и Сенсей Николай Петков - V Дан.

На 05. 11. 2017 г. защитава II Дан Айкикай пред  Сенсей Шуничиро Коянаги - VI Дан и Сенсей Николай Петков - V Дан.

Сенсей Румяна Иванова заедно със Сенсей Даниел Иванов създават на 1 юни 2019 Айкидо клуб София, Rei wa kan Dojo.

 

 

 

 

 

9. Сенсей Емил Свиленов е роден на 09. 05. 1979 г. в град София. Започва да тренира Айкидо през 2011 година под ръководството на Сенсей Николай Петков  V Дан Айкикай (президент и шеф инструктор на Айкидо клуб „Славия”).

На 18. 10. 2015 г. защитава I Дан Айкикай пред  Шихан Шуничиро Коянаги - VI Дан и Сенсей Николай Петков - V Дан.

На 05. 11. 2017 г. защитава II Дан Айкикай пред  Сенсей Шуничиро Коянаги - VI Дан и Сенсей Николай Петков - V Дан.

Завършил е висшето си образование в Технически университет – София, специалност Технология и управление на автомобилен транспорт. Работи в областта на следпродажбеното и сервизно автомобилно обслужване.

 

 

 

 

 

10. Сенсей Георги Георгиев е роден на 06. 09. 1970. Започва да тренира Айкидо през 2011 г. под ръководството на Сенсей Николай Петков, V Дан Айкикай (президент и шеф инструктор на Айкидо клуб „Славия”).

На 18 Октомври 2015г. защитава I Дан Айкикай пред Шихан Шуничиро Коянаги - VI Дан и Сенсей Николай Петков - V Дан.

На 05. 11. 2017 г. защитава II Дан Айкикай пред  Сенсей Шуничиро Коянаги - VI Дан и Сенсей Николай Петков - V Дан.

Завършил е Техникум по Електротехника в Монтана. Магистър по Информаткика  от СУ "Св. Климент Охридски" със специалност "Изкуствен Интелект". Работи като ИТ специалист.

 

 

 

 

 

11. Сенсей Мирела Атанасова е родена на 15. 01. 1994г. в гр.София.
През 2005г. под ръководството на Сенсей Николай  Петков - V  Дан Айкикай (президент и шеф инструктор на Айкидо клуб "Славия") започва да тренира Айкидо.

На 15-ти Май 2016г. защитава I Дан пред Шихан Масуда Манабу – VI Дан и Сенсей Николай Петков - V Дан.

На 20 Май 2018г. защитава II Дан Айкикай пред Шихан Хироаки Кобаяши - VII Дан.

Завършила бакалавър в областта на Интериорния и Продуктовия дизайн в 'Nuova Accademia di Belle Art', Милано, понастоящем стажува в архитектурно ателие Радина Гешева.

 

 

 

12. Сенсей Андрей Коцев  е роден през 1975 г.  Започва да се занимава с Айкидо през 1996 г. под ръководството на Сенсей Николай Петков, V Дан Айкикай (президент и шеф инструктор на Айкидо клуб „Славия”).

Защитава I Дан Айкикай на 25. 10. 2005 г.

На 18. 10. 2019г. защитава II Дан Айкикай пред Сенсей Николай Петков - VI Дан.

По професия е лекар-специалист гастроентеролог, главен асистент в Отделението по гастроентерология, УМБАЛ „Александровска” - София, Доктор на медицинските науки. Член е на Българското дружество по гастроентерология, гастроинтестинална ендоскопия и абдоминална ехография; European Crohns and Colitis Organisation; European association for the study of the liver; European Society of Gastrointestinal Endoscopy.

 

 

 

 

13. Сенсей Захари Наумов е роден в гр. София през 1984 г., зодия Стрелец. Юрист по образование. Занимава се с Айкидо от студентските си години. Обучава се в Айкидо клуб "Славия" от 2008 г. под ръководството на Сенсей Николай Петков, V Дан Айкикай (президент и шеф инструктор на Айкидо клуб Славия”).

На 05. 11. 2017г. защитава I Дан Айкикай пред Сенсей Шуничиро Коянаги - VI Дан и Сенсей Николай Петков - V Дан.

На 18. 10. 2019г. защитава II Дан Айкикай пред Сенсей Николай Петков - VI Дан.

Завършил е Испанската гимназия "Мигел де Сервантес". Магистър по право от Нов Български Университет. Работи като адвокат.

 

 

 

 

 

14. Сенсей Деница Павлова е родена в гр. София на 08. 11. 2001 година. Започва да практикува Айкидо през 2009 година под ръководството на Сенсей Николай Петков - V дан (президент и шеф инструктор на Айкидо клуб „Славия”). В момента е ученичка в 10 клас в СМГ „Паисий Хилендарски“, където учи още от 5 клас.

На 5 ноември 2017 година защитава I Дан Айкикай пред Сенсей Шуничиро Коянаги - VI Дан и Сенсей Николай Петков - V Дан.

На 18. 10. 2019г. защитава II Дан Айкикай пред Сенсей Николай Петков - VI Дан.

Извън залата по Айкидо се занимава със състезателната математика, като взима участие в много национални и международни състезания, заемайки редица призови места. Деница има интереси в областта на природните науки и езиците. Обича да чете, да плува и да кара колело.

 

 

 

 

 

15. Сенсей Теодор Георгиев роден е в град София на 23. 06. 1999. Започва да тренира Айкидо през 2011 година под ръководството на Сенсей Николай Петков, V Дан Айкикай (президент и шеф инструктор на Айкидо клуб „Славия”).

На 05. 11. 2017 г. защитава I Дан Айкикай пред Сенсей Шуничиро Коянаги - VI Дан и Сенсей Николай Петков - V Дан.

На 18. 10. 2019г. защитава II Дан Айкикай пред Сенсей Николай Петков - VI Дан.

Учи в СПГЕ „Джон Атанасов“, 12 клас.

 

 

 

 

 

16. Сенсей Калоян Гюпчанов е роден 1978 г. Започва да се занимава с Айкидо 2006 год. под ръководството на Сенсей Николай Петков VI Дан Айкикай (президент и шеф инструктор на Айкидо клуб „Славия”).

На 20 май 2018 г. защитава І Дан Айкикай пред Сенсей Шихан Хироаки Кобаяши - VII Дан.

На 25 Октомври 2020г. защитава II Дан Айкикай пред Сенсей Николай Петков - VI Дан.

Калоян Гюпчанов е Магистър специалност “Икономика на търговията” в УНСС – гр. София; степен Бакалавър специалност “Бизнес логистика” е придобил в същият университет. Средното си икономическо образование завършва в Техникум по Икономика – гр. Бургас, специалност “Икономика, управление и финанси на търговията”.

От 2000 г. професионално се занимава с търговия на вино и в момента управлява собствена малка компания с сферата на търговията и маркетинга на занаятчийски вина. Wine Ambassador на винарска изба „Боровица“.

Глава на семейство и щастлив баща на две прекрасни деца.

 

 

 

 

 

17. Сенсей Петър Павлов е роден на 19 август 1971 г. в гр. Симитли. Тренира Айкидо от 2014г. под ръководството на Сенсей Николай Петков- VI Дан Айкикай (президент и шеф инструктор на Айкидо клуб „Славия”).

През 2018г. защитава I Дан Айкикай пред Сенсей Хироаки Кобаяши - VII Дан.

На 25 Октомври 2020г. защитава II Дан Айкикай пред Сенсей Николай Петков - VI Дан.

Завършил Математическа гимназия „Акад. Сергей П. Корольов” - Благоевград. Висшето си образование завършва през 1993 г. в УНСС, гр. София със специалност “Икономика и управление на вътрешната търговия”. След година военна служба, от 1994 г. до 1996г. работи в Балканбанк АД. От 1996г. до 11/2001г. работи в немско-българско акционерно дружество ЛИНДНЕР ИРИС АД. От 2002г. до работи в дружество ТЕЛЕКОМ ГРУП ООД, опериращо далекосъобщителна мрежа в Благоевград.

 

 

 

I Дан Аикикай

 

 

1. Сенсей Серафим Кръстев е роден през 1984 г. в град София. Започва да тренира Айкидо през 1996 г. под ръководството на Сенсей Николай Петков, V Дан Айкикай (президент и шеф инструктор на Айкидо клуб „Славия”).

През 2003 г. защитава I Дан Айкикай.

Завършил е висшето си образование в СУ „ Св. Климент Охридски, специалност „Ядрена техника и енергетика”. В момента работи в частния бизнес.

 

 

 

 

 

2. Сенсей Иван Богданов е роден  през 1979 г. в град София. С Айкидо започва да се занимава от 1996 г. под ръководството на Сенсей Николай Петков, V Дан Айкикай (президент и шеф инструктор на Айкидо клуб „Славия”).

Защитава I Дан Айкикай през 2003 г.

От 2003 г. живее и работи в Лондон. Изучава  японски език (JLPT N4) в SOAS(School for Oriental and African Studies), University of London. В момента работи като Dispatch and Facilities, Маnager в Yogamatters LTD.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. Сенсей Александър Недеков е роден през 1985 г. в гр. Пловдив. Започва да тренира Айкидо през 1998 г. под ръководството на Сенсей Николай Петков, V Дан Айкикай (президент и шеф инструктор на Айкидо клуб Славия”).

Защитава I Дан Айкикай през 2007 г.

Професионално се занимава с банково дело - корпоративно банкиране. В момента работи  в MKB Unionbank на длъжност Старши риск мениджър за Големи Корпоративни Клиенти и Проектно финансиране.

 

 

 

 

 

4. Сенсей Иван Ночев е роден на 30.08.1984 г. в гр. София. Започва да се занимава с Айкидо на 17 годишна възраст през 2001г. под ръководството на Сенсей Николай Петков, V Дан Айкикай (президент и шеф инструктор на Айкидо клуб Славия”).

През м. май 2009 г. защитава I Дан Айкикай.

Завършва специалност „География” в Софийски Университет „Св. Климент Охридски”. В момента работи като технически експерт във фирма „Солид 55” ООД.

 

 

 

 

 

5. Сенсей Юлиан Вичев е роден през 1984 г. в гр. София.  Започва да тренира Айкидо през 2004 г. под ръководството на Сенсей Николай Петков, V Дан Айкикай (президент и шеф инструктор на Айкидо клуб Славия”).

Защитава I Дан Айкикай през 2012 г.

Завършил е УНСС, специалност „Международни икономически отношения”. В момента работи като трейдър и консултант по проекти на ЕС.

 

 

 

 

 

6. Сенсей Димитър Кайков е роден на 13. 11. 1995 г. Започва да тренира Айкидо през 2009 г. под ръководството на Сенсей Николай Петков, V Дан Айкикай (президент и шеф инструктор на Айкидо клуб „Славия”).

Защитава I Дан Айкикай през май 2014 г. пред Сенсей Хироаки Кобаяши, VI Дан.

През същата година завършва средно образование в Софийската математическа гимназия.

 

 

 

 

 

7. Сенсей Ана-Мария Моврадинова е родена на 22. 09. 1995г. в гр. София. През 2014г. завършва 127 СОУ "Иван Николаевич Денкоглу". Студент първи курс - журналистика в Нов български университет. Започва да се занимава с Айкидо през пролетта на 2010г. под ръководството на Сенсей Николай Петков V Дан (президент и шеф инструктор на Айкидо Клуб "Славия").

На 17, Май 2015г. защитава I Дан Айкикай пред Шихан Хироаки Кобаяши - VII Дан, Шихан Урбан Алденклинт - VII Дан и Сенсей Николай Петков - V Дан.

 

 

 

 

 

 

8. Сенсей Теодор Карагьозов е роден в град София на 23. 08. 1999. Започва да тренира Айкидо през 2010 година под ръководството на Сенсей Николай Петков, V Дан Айкикай (президент и шеф инструктор на Айкидо клуб „Славия”).

На 20. 05. 2018г. защитава I Дан Айкикай пред Шихан Хироаки Кобаяши - VII Дан.

В момента учи в Национална Спортна Академия ,,Васил Левски” специалност Кинезитерапия. Работи в Нова телевизия като тонрежисьор.

 

 

 

 

 

9. Сенсей Симеон Тотев е роден на 30. 05. 1979 в София. Започва обучението си в Айкидо през 2013 година под ръководството на Сенсей Николай Петков - VI Дан Айкикай (президент и шеф инструктор на Айкидо клуб „Славия”).

На 20 май 2018 година защитава I Дан Айкикай пред Шихан Хироаки Кобаяши - VII Дан.

Завършил е бакалавър Автоматика в Технически университет – София. Магистър по Телекомуникации в Нов български университет. В момента работи като IT специалист в областта на телекомуникациите.

 

 

 

 

 

10. Сенсей Милен Цигомарев е роден през 1981 г. в град Сливен. Завършва специалност "Електронно изчислителна техника" в Техникум по Електротехника и Електроника "М. Кюри", а през 2007 завършва специалност "Информатика" в Софийски Университет „Св. Климент Охридски”. Работи като Софтуерен инженер. Щастливо женен, с две деца.
Започва да се занимава с Айкидо на 01.10.1999 г. в град Сливен при Сенсей Радостин Маринов. След 16 годишно прекъсване през май 2017 г. се завръща във света на Айкидо под ръководството на Сенсей Николай Петков, VI Дан Айкикай (президент и шеф инструктор на Айкидо клуб „Славия”).

На 18. 10. 2019 г. защитава І Дан Айкикай пред Сенсей Николай Петков, VI Дан Айкикай.

 

 

 

 

 

11. Сенсей Владимир Димитров е роден на 13. 11. 1973 г. в гр. Перник. Започва да тренира Айкидо през 2015 г. под ръководството на Сенсей Николай Петков, VI Дан Айкикай (президент и шеф инструктор на Айкидо клуб „Славия”).

На 25 Октомври 2020г. защитава I Дан Айкикай пред Сенсей Николай Петков - VI Дан.

Завършил е средното си образование в гр.  Перник.  Магистър по Информатика от СУ "Св. Климент Охридски". Работи като ИТ специалист.

 

 

 

 

 

 

12.Сенсей Венцислав Драгнев е роден на 25.02.1977г. Има висше образование – Магистър по Информатика. Работи като ИТ специалист в компания от сектор Банки и Застраховане.

Започва да тренира Айкидо през 2015 г. под ръководството на Сенсей Николай Петков - VI Дан Айкикай (президент и шеф инструктор на Айкидо клуб „Славия”).

На 25.10.2020 г. защитава І Дан Айкикай пред Сенсей Николай Петков, VI Дан Айкикай.

 

 

 

Брой притежатели на Дан степени в Айкидо Кобаяши Доджо - България:

VI Дан Айкикай - 1
IV Дан Айкикай -1
III Дан Айкикай  - 3
II Дан Айкикай  - 17
I Дан Айкикай   - 12

 

 

 

ТРЕНИРОВКИ ЗА ГОЛЕМИ


понеделник - 20:00 - 21:30
сряда - 20:00 - 21:30
петък - 20:00 - 21:30

ТРЕНИРОВКИ ЗА ДЕЦА


вторник - 20:00 - 21:30
четвъртък - 20:00 - 21:30
събота -11:00 -12:30

ТРЕНИРОВКИ В СЪБОТА


събота - 8:30 - 10:30

Айкидо Клуб Славия ® Всички права запазени © 2013
www.aikido-bg.org
office@aikido-bg.org